Telenet verhoogt internetsnelheid
Photo News Foto: © Photo News
Telenet verdubbelt de download- en upsnelheden voor de internetabonnementen. Een hoax over downloadsnelheden dwingt Telenet het slot van een reclamecampagne hierover sneller dan gepland prijs te geven.
Voor BasicNet zal de downloadsnelheid verdubbeld worden. Voor ComfortNet zal de downloadsnelheid verviervoudigen en de uploadsnelheid met ongeveer 33 % verhogen. Voor zowel ExpressNet en TurboNet verdubbelen de uploadsnelheden.

De voorbije dagen pakte Telenet uit met een grootscheepse reclamecampagne 'Telenet drukt op de knop'. Zowel in kranten- als onlineadvertenties kondigt Telenet aan donderdag op een knop te gaan drukken. Maar waarvoor die knop dient, wordt er niet bij gezegd.

Iemand heeft van de gelegenheid handig gebruik gemaakt om de discussie over het opheffen van de datalimieten nieuw leven in te blazen. Zo ontvingen meerdere redacties vanmorgen een vals persbericht.

'Telenet zal donderdagnacht de datalimieten van de meeste breedbandabonnementen afschaffen. Klanten met een ExpressNet- of TurboNet-abonnement zullen in het vervolg dus onbeperkt kunnen internetten zonder dat na een bepaald dataverbruik moet worden bijbetaald', werd in dat valse persbericht aangekondigd. Telenet ontkent dit echter.