De Meulemeester niet van scherm
BRUSSEL - Ilse De Meulemeester blijft aan de slag als omroepster op VT4. Het Dendermondse parket heeft een onderzoek geopend naar de VT4-omroepster en haar partner Glenn Janssens wegens mogelijke fraude. 'Dat onderzoek staat echter los van haar werk bij VT4', zegt Kristof Demasure, woordvoerder van SBS Belgium, in een reactie aan Belga.
Glenn Janssens is zaakvoerder van het signalisatiebedrijf nv Janssens. Het Dendermondse gerecht onderzoekt onder meer of Ilse De Meulemeester eventueel fraudegeld van de nv Janssens in haar interieurwinkels in Antwerpen en Brugge heeft gestopt.

Geen commentaar

Het parket van Dendermonde bevestigt ondertussen dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar de activiteiten van het signalisatiebedrijf Janssens in Lokeren.

Het parket verduidelijkt dat het onderzoek zich toespitst op mogelijke onregelmatigheden bij de firma's van de groep Janssens, en geeft geen commentaar op de vermoedelijke betrokkenheid van individuele personen.

'Er zijn verschillende personen verhoord, maar het parket kan en wil omtrent de inhoud en het verloop van het gerechtelijk onderzoek geen verdere mededelingen doen', zegt woordvoerder Theo Byl.