BRUSSEL - Sarah en Gert Bettens, de spil van de Belgische band K's Choice gaan zich voortaan op hun solocarrières concentreren. Dat staat te lezen op de website van de groep. Of de band nu gesplit is, is niet duidelijk, maar de eerstvolgende maanden en zelfs jaren, komt er geen nieuwe plaat. Momenteel tourt K's Choice door de Verenigde Staten als voorprogramma van de Indigo Girls.
In een recent interview op de website van de groep geven Gert en Sarah Bettens zelf meer toelichting. Beiden gaan de komende maanden en jaren werken aan een solocarrière. Omwille van die persoonlijke en artistieke uitdaging gaan zowel Sarah als Gert een tijdlang hun eigen weg.

Het gevolg is dat K's Choice gedurende een langere tijd op non-actief zal komen te staan. Volgens platenmaatschappij Sony betekent dit niet dat K's Choice ophoudt te bestaan, want zowel Gert als Sarah geven aan dat er in de toekomst nieuwe K's Choice albums zullen uitkomen.

Volgend voorjaar verschijnt in ieder geval een DVD over de geschiedenis van de band. Voor die DVD gaat K's Choice in december 2002 zelfs nog een nieuwe single opnemen, getiteld Losing You; een nummer dat ook al geregeld live te horen was.