Susan Sarandon wordt nieuwe ambassadrice L'Oréal
Foto: l'oreal
Cosmeticagigant L'Oréal heeft er een nieuwe beauty-ambassadrice bij. De 69-jarige actrice Susan Sarandon mag zich vanaf nu een Lorealista noemen en wordt het gezicht en woordvoerster van de 'Age Perfect Skin'-lijn.

L’Oréal kondigde het nieuws afgelopen vrijdag aan op hun Instagramaccount, met bijhorende fotos en hashtags als #nofilter en #worthit. Het merk noemt haar ‘een inspiratie, een icoon, een vechter’.

Ook Sarandon is opgetogen over de samenwerking. ‘Het merk is altijd al belangrijk geweest om de positie van vrouwen te versterken en ontwikkelen’ zegt ze in het Amerikaanse Women's Wear Daily. 'Toen L'Oréals' motto 'Because I'm worth it' gelanceerd werd, had die echt een grote impact. Het betekende dat je jezelf wilde mooi maken omdat je dat zelf wou, niet omdat je indruk op iemand wilde maken. Vrouwen namen zelf hun leven en lot in handen.’

Met haar aanstelling komt de Oscarwinnares in het rijtje van topactrices die het merk vertegenwoordigen terecht. Jane Fonda, Naomi Watts en Julianne Moore zijn slechts enkele van haar nieuwe collega's.