Kenneth Verheyen duwt, Nadine Verbruggen op vijfde plaats
Lijstduwer Kenneth Verheyen. Foto: if
N-VA Begijnendijk maakt de samenstelling van de lijst verder bekend. Lijsttrekker Bart Soree stelt de nr vijf en de lijstduwer voor.

Kenneth Verheyen (43) wordt lijstduwer. Hij woont tien jaar in Betekom en is sinds haar oprichting lid van N-VA Begijnendijk-Betekom en neemt er momenteel de rol van penningmeester op zich.

Kenneth behaalde het Master diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en in zijn professionele loopbaan ondersteunt hij banken en bedijven in de financiële wereld om hoogtechnologische projecten op te zetten. Hij doet dit sinds 2013 als zelfstandig consultant. Bij al zijn drukke bezigheden blijft muziek een eeuwige uitlaatklep.

"Ik probeer de volgende legislatuur de "achterkamer-politiek" verder te kunnen afbouwen, want dit blijft een zwakke schakel in de lokale besluitvorming" zegt de lijstduwer.

Op de vijfde plaats staat Nadine Verbruggen (55). Ze is oma van vier schattige kleinkinderen. Zij volbracht haar studie Master Toegepaste Economische Wetenschappen in Brussel. Als commerecieel directeur heeft ze ervaring opgebouwd in de voedingsindustrie. Ze is verknocht aan auto's, architectuur, huisinrichting en natuur en draagt de traditionele waarden als familie en vrienden hoog in haar vaandel. "Ik zet me in voor een veilig, duurzaam, leefbaar en aangenaam Begijnendijk. Mijn interesses gaan vooral naar sociaal beleid en welzijn, onderhandhaving en veiligheid en mobiliteit" zegt Nadine.