De kandidaten van de N-VA lijst Rotselaar en hun sympathisanten verzamelden voor een zomerse picknick op het Festival Park Werchter. Daarna reden ze in groep doorheen Werchter, Heikant, Rotselaar en Wezemaal.

Lijsttrekker Piet De Bruyn is bij N-VA kandidaat-burgemeester. "Ik heb meer dan twintig jaar politieke ervaring en ik wil met deze ploeg het verschil maken en de volgende zes jaar de gemeente mee besturen met visie en ambitie", zegt de lijsttrekker. "Met deze lijst trekken we vol vertrouwen naar de verkiezingen. We combineren levenservaring met politieke ervaring , inzet met doorzettingsvermogen en visie met ambitie".

Nieuwkomer suzy Michiels staat op de tweede plaats. Huidig voorzitter Gunther Dereze neemt de derde plaats en wordt gevolgd door Bart De Vos en Noëlla Wissels-D'hooghe. Jeff De Troyer is nummer zes en is een vaste waarde. Nieuwkomers uit Werchter zijn Jef Cnockaert (plaats 10) en Chantal Tassenoy (nummer 16). Op de zevende plaats staat nog een nieuwkomer: Gerda Van Eycken, gevolgd door Dirk Provoost, nog een nieuwe. Op plaats 9 staat vaste waarde Gaby Decupere.

Säde-Helin Kiis op plaats 11 is ook nieuw, net als Kristof Wuyts, de nummer 12. Op de 13 de plaats staat met Robin De Moerlooze een jong talent. Nummer 14 is Carine Trémouroux en Freddy Michiels staat op 15. Greet De Wel vinden we terug op plaats 17 net voor Guido Peumans, en nieuwkomer Mick Deloof. Gisèle Vandenput staat op 21. Met Firmin Serré op plaats 22 komen we bij een groep lijstduwers met Geert Arron en Jacky Cools. Met Frans Vansteenbeek staat er een sterkhouder van de N-VA afdeling als laatste man.