Nog twee nieuwe kandidaten voor MGB
Tom Wouters (midden) met kandidaten Heidi Vastenavondt en Dirk Goossens. Foto: if
Tom Wouters, voorzitter van Modern Gemeentebeleid stelde zopas twee nieuwe kandidaten voor die tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen naar de stem van de inwoners dingen.

Heidi Vastenavondt (50) woont sinds 2000 in Begijnendijk.  Ze is VDAB consulente in Leuven. Ze is al zeven jaar actief als kookouder en ze supportert voor haar jongste zoon die bij KAC Betekom speelt. "Ik wil mij op politiek vlak inzetten voor onze jeugd- en sportverenigingen en ik wil ook op het welzijnsvlak mijn steentje bijdragen", zegt de MGB kandidate.

Dirk Goossens (61) woont met zijn echtgenote Rosa Vandenbergh in de Remerstraat. De sportraad en PWA agentschap zijn hem niet onbekend. Hij is ook actief als Rode Kruisvrijwilliger. Hij vulde zijn actieve loopbaan bij Renaualt Vilvoorde en bij De Lijn. Dirk is ook gekend als een echte paardenliefhebber en hij organiseert al 19 jaar de paardenwijding in Begijnendijk. "Ik vind het vooral belangrijk dat er vanuit het beleid passende sociale dienstverleningsinitiatieven zijn die een antwoord bieden op de zorgnoden van vandaag" omschrijft hij zijn voornaamste bekommernis.