Kies hoe u De Standaard wil lezen:

Meest gekozen

Premium

Elke dag de papieren krant
+ onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 33 euro/maand

35% korting berekend tegenover winkelpijs

Zaterdag + digitaal

De papieren zaterdagkrant
+ onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 25 euro/maand

56% korting berekend tegenover winkelpijs

Digitaal

Onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 23 euro/maand

Bij deze bundel ontvangt u geen papieren krant
i
x
Met dit digitaal abonnement kiest u er nu voor geen papieren krant te ontvangen; u kunt dit later hier altijd wijzigingen.
Tot 60% voordeliger dan in de iTunes of Google Play Store
Klantendienst
7 redenen waarom u best meteen intekent

1. Verwacht het onverwachte met De Standaard

Verwacht het onverwachte
De baseline van De Standaard, verwacht het onverwachte, houdt een belofte in voor u, lezer. Voor dat onverwachte is in onze gedigitaliseerde en gestroomlijnde levens nog weinig plaats. Zoveel leidt naar het bekende. Dankzij uw gps rijdt u nooit meer verloren. De algoritmes van Google selecteren informatie op basis van wie en waar u bent en van wat u al gezocht hebt. Op Facebook leeft u in een fijn universum van de vrienden die verwijzen naar de wereld die u met hen deelt.

Wanneer ontdekte u laatst iets nieuws? Iets dat u niet kon gaan zoeken omdat u er het bestaan niet van kende, maar waarover u blij was dat u het vond. U verrassen is de opdracht die de redactie van De Standaard zichzelf geeft. Beginnen met nieuws, en daaruit het nieuwe halen. Verhelderen wat aan het verschuiven is. Uitlichten wat kan inspireren. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.
Verwacht het onverwachte
Verwacht het onverwachte

2. 122 journalisten brengen u inzicht en diepgaande journalistiek

De 122 journalisten van De Standaard graven dieper dan ooit tevoren in thema’s die er écht toe doen. Ze spitten onderwerpen uit tot op de bodem en becommentariëren; met journalistieke arendsogen en een uiterst scherpe pen. Om u, naast de nieuwsfeiten, verrassende inzichten en goed doordachte meningen voor te schotelen in uw krant op papier en digitaal.
Verwacht het onverwachte
Verwacht het onverwachte

3. Elke dag uw portie cultuur

Elke dag is er dS2, de gids voor hart en hoofd. Cultuur, media en wetenschap staan in deze uitneembare bijlage centraal. Op vrijdag zit De Standaard der Letteren bij de krant.

“Wat is kunst, wat is prul? Wat is televisie die ertoe doet? Wat is theater waar plezier of verontwaardiging van afspat? Wat vertelt cultuur over onze wereld? Vragen die we in de media- en cultuurbijlage onderzoeken en kritisch beantwoorden. In die antwoorden willen we lezers inspireren, enthousiasmeren en zeker ook amuseren.”
Verwacht het onverwachte

4. Weinig tijd? U leest de krant altijd en overal handig digitaal

dS Krant = alle publicaties in één app
De ochtendkrant, dS Avond én alle papieren bijlagen die u op papier kent: dS2, De Standaard der Letteren, dS Magazine en dS Weekblad. De app dS Krant bezorgt u een volledig nieuwe leeservaring dankzij de digitale weergave van de krant.

Snel scannen of rustig lezen? Swipe op uw tablet vlot door de overzichtelijke kolomweergave en tik een artikel aan om het in detail te lezen. De verbeterde digitale weergave leest uitstekend op het kleine scherm van uw smartphone. Verkiest u toch de vertrouwde papieren weergave? Deze is binnen de app ook beschikbaar.dS Nieuws = de mobiele app met 24/7 snelnieuws Verwacht het onverwachte
Snel en betrouwbaar nieuws op elk moment van de dag én de beste stukken uit uw krant in één app.

dS Nieuws is de gratis nieuwsapp van De Standaard met snel en betrouwbaar nieuws op elk moment van de dag. U vindt er 24/7 snelnieuws en de beste stukken uit uw krant in één app. Via de verschillende themakanalen kunt u makkelijk het nieuws op een rijtje vinden voor Buitenland, Binnenland, Wetenschap, ... Bovendien kunt u in ‘Mijn Nieuws’ uw persoonlijk nieuwskanaal samenstellen en de specifieke onderwerpen volgen die u interesseren.


Standaard.be = de website met het snelnieuws én publicaties Verwacht het onverwachte
Betrouwbare nieuwsupdates én betalende stukken, maar ook de krant digitaal lezen én toegang tot het archief

Alle stukken, exclusief voorbehouden voor abonnees, zijn op de site gemarkeerd met het label dS+. Daaronder horen ook de publicaties van de ochtendkrant en dS Avond. Bovendien staan alle kranten sedert 2002 online en zijn er onder andere cultuurtips van de redactie. Naast het dS+ gedeelte vindt u ook het snelnieuws op de website, zo blijft u up to date doorheen de dag dankzij een betrouwbare bron.

Verwacht het onverwachte

Verwacht het onverwachte

5. Uniek: Elke werkdag dS Avond met de belangrijkste gebeurtenissen van de dag

U hebt het nieuws doorheen de dag niet goed kunnen volgen en wil toch een kwaliteitsvolle update? Of naast het nieuws doorheen de dag wil u een andere kijk op de voorbije nieuwsfeiten? dS Avond zorgt voor een terugblik op de dag met een vleugje humor. Elke dag om 17 uur is dS Avond te vinden in de app dS Krant (smartphone en tablet) of via de website. Ideaal om onderuit te zakken in de zetel. Zo is De Standaard de enige Belgische krant die u ook ’s avonds een publicatie bezorgt.
Verwacht het onverwachte
Verwacht het onverwachte

6. Lekker leesweekend dankzij de weekendkrant én twee magazines

Het startschot van het weekend wordt gegeven met de weekendkrant van De Standaard. Zaterdagochtend valt een weekendkrant boordevol reportages en verlichtende opinie in uw bus. De Standaard leidt u ook door het goede leven met dS Weekblad en de lifestyle gids dS Magazine en publiceert steevast spraakmakende interviews en indrukwekkende fotografie.


Verwacht het onverwachte

7. Onze hoofdredacteur hoort uw stem en inzichten graag

Als abonnee van De Standaard, sluit u zich aan bij de grootste club lezers van een kwaliteitskrant in ons land. Zo zijn we met meer dan 361.000 lezers en u hoort erbij. Wij heten u als pluralistische krant van harte welkom! Hoofdredacteur Karel Verhoeven:
Als abonnee krijgt u van mij een overzicht van niet te missen artikels in een gratis nieuwsbrief, Blikopener. Elke week reageren lezers hier massaal op en neem ik hun inzichten en meningen mee. Ik kijk ernaar uit om ook uw stem te horen!